Bij kanker

Als je hoort, dat je (mogelijk) kanker hebt, dan staat je wereld op zijn kop. Je komt in een medisch traject terecht maar ook wordt je leven vaak beheerst door onmacht, onzekerheid en angst. Dit laatste kan ook zeker voor je naasten gelden.

Als ervaringsdeskundige heb ik gemerkt, dat het fijn is als je iemand hebt, die onafhankelijk is een tijdje met je meeloopt, naar je luistert en waar je jouw gedachtes en emoties mee kan delen. Iemand die je spiegelt, je praktische tips geeft en je ook ondersteunt en begeleidt met je werk, je collega’s en/of leidinggevende.

Dat kan ook gelden voor je ervaringen, gevoelens en het omgaan met je relatie, je gezin en/of je vrienden. Een (loopbaan)coach kan je hierbij goed ondersteunen.

Als je na een medisch traject tot rust komt, val je soms in een gat. Iedereen is blij dat het goed met je gaat en gaat weer zijn eigen weg, je blijft alleen achter met je vragen en gedachtes. Je hebt nu meer tijd en je ervaart misschien wat er allemaal is gebeurd.

Een vraag die aan de orde kan komen is: “Hoe ga en wil ik verder met mijn leven”, met andere woorden hoe pak ik de regie over mijn eigen leven weer terug?

Het resultaat van een coaching of (loopbaan)begeleiding?

  • Betere balans
  • Je komt weer in je kracht
  • Je neemt verantwoordelijkheid over je eigen leven
  • Je kunt beter met je angst en moeheid omgaan
  • Je gaat gemakkelijker keuzes maken

Maatwerk is hierbij van belang want iedereen ervaart en beleeft kanker anders en gaat er anders mee om.

De begeleidende coachgesprekken zijn mogelijk op een professionele locatie in jouw regio of bij jou thuis. Ook kunnen gesprekken gevoerd worden via email en telefonisch of combinaties daarvan.
Tarieven?

 

Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 551 418 09 of per mail.