Veer

Hallo ik ben Veronique Tonino.

Door familie en vrienden word ik Veer genoemd en zo is de naam Veer-coachenzo ontstaan waarvan ik de trotse eigenaar en oprichtster ben.

Voor mij is het belangrijk iets te doen waar ik vrolijk van word, energie van krijg en ook een uitdaging in vind. Daarom heb ik mijn hart gevolgd en van mijn droom een doel gemaakt. Ik blijf mijzelf ontwikkelen, dat is wie ik ben.

Ik heb een open en rustige houding, een positieve instelling en ik ben gewend om te schakelen op verschillende niveaus. Mijn basis is de interesse in de mens en in dienstverlening. Dit is dan ook terug te vinden in mijn werk als manager, als consultant en als (loopbaan)coach.

Op een natuurlijke manier weet ik kwaliteit en klantgerichtheid te combineren. Graag maak ik het verschil door transparant, praktisch en resultaatgericht te werken. 

Ieder mens is uniek en kan op eigen wijze groeien en leren regie te hebben over zijn eigen loopbaan en leven. Ik help je graag bij het ontwikkelen van de goede vaardigheden, gedrag en persoonlijk leiderschap om het beste uit jezelf te halen.

Ik ben Noloc erkend loopbaanprofessional en dus ook aangesloten bij deze beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. Veer-coachenzo verbindt zich aan de Ethische Code voor (loopbaan)coaches en tevens aan de ethische gedragscode van het Noloc die van toepassing zijn in de relatie tussen cliënt en (loopbaan)coach.

Basis voor de relatie tussen de cliënt en Veer-coachenzo wordt gevormd door: respect, integriteit, verantwoordelijkheid en professionaliteit.