Coaching & loopbaanbegeleiding

Coaching en loopbaanbegeleiding is voor iedereen die zich wil ontwikkelen of een loopbaanstap wil zetten. Niet alleen individueel maar ook voor elk team en organisatie, die open staan voor vernieuwing, verandering en ontwikkeling is (loopbaan)coaching goed in te zetten.

Wil je onderzoeken en ontdekken, wat het antwoord op jouw vraag is?

Zit je vast of loop je steeds tegen hetzelfde aan in je leven of werk?

Wil je in actie komen om van je droom een doel te maken maar stel je het steeds uit?

Ik ondersteun en prikkel je in een passend programma waarbij je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling, het ontwikkelen van competenties en vaardigheden of leert omgaan met voor jouw lastige thema’s.

Wat levert het je op?

  • Meer energie
  • Betere balans werk/ privé
  • Je maakt gemakkelijker keuzes
  • Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen leven
  • Je maakt je doelen waar

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst hebben jij en ik een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek om te bepalen of er en klik en een basis van vertrouwen is. Ook inventariseren we dan samen je vragen en wensen, zodat ik je gericht kan ondersteunen.

Na dit gesprek krijg je van mij een traject op maat aangeboden in de vorm van een opdrachtbevestiging per mail. Na akkoord van jou en/of je leidinggevende beginnen de gesprekken. De gesprekken duren 1,5 tot maximaal 2 uur en worden in het begin wekelijks of tweewekelijks gepland. Ze worden altijd op een professionele coachlocatie in jouw regio of bij de betreffende organisatie zelf gehouden.

Een traject bestaat gemiddeld uit 6 – 8 gesprekken.

In het geval dat je een traject aangeboden krijgt van je werkgever, dan is er meestal ook een start gesprek, tussen- en eindevaluatie om de doelen af te stemmen en de voortgang te bespreken. 

Het is de bedoeling dat je tijdens het traject zelf in beweging komt, zodat je aan je eigen ontwikkeling werkt en je verantwoording neemt.

 

Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 551 418 09 of per mail.